Uusi Fiksulämpö auttaa käyttämään energiaa fiksummin

Perinteisen kaukolämpösopimuksen rinnalla on nyt tarjolla uusi FIKSULÄMPÖ -tuote. Sen tavoitteena on auttaa taloyhtiöitä käyttämään lämmitysenergiaa tehokkaammin, ja samalla säästämään rahaa ja ympäristöä. Fiksulämmön käyttöönotto on helppoa – me toimimme kiinteistösi energiamanagerina varmistaen lämmityslaitteiden hyvän toimivuuden ja kiinteistön energiankäytön hallinnan. Kaukolämmön perustuote eli PERUSLÄMPÖ säilyy edelleenkin asiakkaan saatavilla, joten tuotteen vaihto ei ole pakollinen.

100% uusiutuvaa lämpöä

FIKSULÄMPÖ – fiksua lämmitystä helposti

Fiksulämmön avulla lämmität kiinteistösi fiksummin. Energiansäästötoimenpiteet näkyvät suoraan taloyhtiön lämpölaskussa asumismukavuudesta tinkimättä. Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan kiinteistön energia- ja talotekniset kehittämistarpeet sekä pitämään kaukolämpölaitteet hyvässä käyttökunnossa.

Hyvinkää ilmakuva

PERUSLÄMPÖ – kaukolämmön perustuote

Peruslämpö on tuttu ja turvallinen, kaukolämmön perustuote. Peruslämpö sisältää kaukolämpöön kuuluvat peruspalvelut, kuten ilmaisen neuvonnan ja laitteiden käyttöopastuksen sekä neuvontapalvelun vikatilanteissa.